Jogi Nyilatkozat

A pulipaws.com web2 és web3 alapú online felületén és a kapcsolódó hivatalos közösségi média oldalainkon (továbbiakban: Puli Paws felület) megjelenített és szolgáltatott információk, a Puli Paws felület szerzőinek szigorúan a magánvéleményét tükrözik. A Puli Paws felületén megjelenő tartalmak nem valósítják meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (továbbiakban: Bszt.) 4. § (2) 8. pontja szerinti befektetési elemzést, a Bszt. § (2) 9. pontja szerinti befektetési tanácsadást.

A Puli Paws felület a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról (továbbiakban: Pmt.) 1. § (1) n) pontjában meghatározott virtuális és törvényes fizetőeszközök, illetve virtuális fizetőeszközök közötti átváltási szolgáltatásokat nyújtó szolgáltató tevékenységet, valamint a Pmt. 1. § (1) o) pontjában meghatározott letétkezelő pénztárca-szolgáltató tevékenységet nem végez!

TÁJÉKOZTATÁS: A különböző kriptoeszközök mint például a kriptovaluták és a nem-helyettesíthető tokenek (NFT) kiemelten kockázatos befektetésnek minősülnek. Az ilyen eszközökbe történő befektetések, a befektetett összeg részleges vagy teljes elvesztését is okozhatja. Ezért FONTOS, hogy minden befektető csak és kizárólag a saját felelősségére vállalja a befektetéssel járó kockázatokat. Az egyes befektetési döntések előtt tájékozódjon részletesen több hiteles forrásból és konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!